Gymnastik 2-8 år

Gymnastik där ÖVNIGAR är i fokus och inte lek! 


Välkomna till vår helt nya gymnastikhall! 

2-4 år:

När du är 2-4 år går du en barn / vuxengrupp.
En förälder eller annan vuxen är med och hjälper barnet under lektionen. Vi har ett stort spann på åldrarna för alla barn ska känna sig trygga och kunna komma med en förälder i början. 


4-6 år:

När du är 4-5 år går du med bara barn, vi har 1 tränare / ca 6 barn.
När du fått grunderna kan du gå vidare till en fortsättningskurs i nästa åldersgrupp.  
  
Vi har också begränsat antalet gymnaster till max 20 st för att alla ska kunna göra övningarna flera gånger under lektionen.


6 -8 år:

Det finns nybörjargrupper respektive fortsättningsgrupper, du kan träna en eller två gånger i veckan.  I nybörjargrupperna kan det fyllas på med barn och fortsättningsgrupperna fyller vi på med dom som tränat gymnastik tidigare.

(MOBIL) Svep på texten för mer info ---->

SE MER OM KURSEN HÄR

 

HAR DU FLER FUNDERINGAR?

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

För att boka en kurs skapar du ett konto under mina sidor. Det är elevens uppgifter som ska fyllas i när du skapar kontot. Efter går du vidare till hemsidan och bokar din kurs.

Din första lektion har vi gratis prova på, för barn 2-6år har vi 2 lektioners prova på för det kan vara läskigt första gången man kommer. 
Dock krävs en anmälan till kursen för att kunna prova. Och om man inte vill gå måste man avboka sig via formuläret på hemsidan senast 5 dagar efter. 

Vi har ett brett åldersspann på kurserna, för att ni ska få större valmöjlighet och hitta en grupp som passar er bäst. Vi rekommenderar att hålla sig till den åldern som vi har skrivit ut på kursen då den är anpassad för just den åldern. Alla är olika och vi går mest efter era danskunskaper , har ni några funderingar tveka inte att kontakta oss!

Direkt när ni bokat kursen får ni ett mail med en anmälningsbekräftelse och betalinformation, kolla i skräpposten om ni inte fått mailet.
Närmare kursstart skickar vi ut mer information om din kurs och terminen med viktiga datum. Ni hittar även er bokning under mina sidor.

Om en kurs i full kan man ställa sig på kölista, vid avbokning kommer vi att plocka in er i turordning. Ni får ett nytt mail med bekräftelse att ni kommit in på kursen, vill ni ej ha er plats så kontakta oss så fort som möjligt.

Vi har två terminer per år, vår och höst. Vi har även sommar- och vinterläger och även försäsongsträning för de som dansat lite längre.

På loven finns det dagverksamhet vilket innebär att man kan lämna in sina barn på morgonen och hämta efter jobbet, vi kör dansklasser, filmer, aktiviteter, lunch och mellis.

Man behöver inte sjukanmäla sig till våra kurser, vi tar närvaro på lektionerna för att se att alla kommit ut vid eventuell brand eller olycka i lokalen.

Många grupper har inte samma koreografier, men om vi hittar en möjlighet så får man självklart ta igen missat tillfälle. Kontakta oss om ni vill ta igen på en annan lektion så ska vi försöka hjälpa er.

Vill man byta grupp fyller man i formuläret gruppbyte. Finns det plats i den nya gruppen hjälper vi er självklart att byta. 

Om ni har läkarintyg så betalar vi tillbaka resterande av terminens tillfällen minus administrationsavgift på 250:-

Vill du avboka din kurs gör du det via formuläret avboka. Fyll i anledning och återbetalningsuppgifter om ni skall få pengar tillbaka.

I slutet av den nuvarande terminen släpper vi kurserna för nästa termin. Vi meddelar via Mail och Hemsidan ett datum när vi släpper kurserna.
Man bokar sina kurser inför varje termin.

För barndans 2-6år har vi avslutning på dansskolan, för elever 6år och äldre elever medverkar i en större show på en teater där vi uppträder för anhöriga till eleverna. 

Showen kostar 120:- för vuxna & 60:- för ungdom barn upp till 7 år gratis, (eleven betalar inget) Vi börjar sälja biljetter i mitten av terminen via nortic.se

Vi har över 150 elever som tävlar på vår skola och det är en väldigt stor gemenskap att åka på tävlingar.

Som ny tävlingsdansare tränar man extra på en koreografi som man sedan kan tävla med. Tävlingsdans delas in i flera delar, Läs mer här.

Från 6år och uppåt kan man börja tävlingsdansa, Först behöver du gå en förberedande kurs där vi går igenom allt om tävlingsdans och får din koreografi.  Läs mer här.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?