Dancekids 6-8år

 Disco är en dans med mycket puls och energi! Vi lär oss grundsteg och enklare övningar för att bygga upp smidighet och styrka. Disco är en väldigt fysisk dans med mycket snabba rörelser, kickar och hopp. Vi börjar därför alltid med uppvärmning, lite styrka och stretching.
 

I konstnärliga dansen lär vi oss olika stilar tex modern, jazz, showdans som vi kombinerar till olika koreografier och övningar. Konstnärlig dans handlar mycket om känsla och musik. Till skillnad från disco dansar vi till en låt och du kan utveckla en mer egen stil i denna dans.

På klasserna jobbar vi mycket med attityd, självförtroende och att våga stå på scen framför andra människor. Dans är så mycket mer än bara steg och rörelser. 
I början lär man sig enklare rörelser och takten. Andra terminen får man gå förberedande om man vill börja tävla. Vid varje terminsslut så kör vi en show där ni visar vad ni lärt er under terminen.

Kläder: Träningskläder eller mjukiskläder som du kan röra dig i, allt funkar.

Skor: Inneskor/gymnastikskor är att rekommendera men barfota funkar också

Gratis PROVA på första tillfället, anmäl er via mina sidor för att få all info. Ni väntar med betalning tills ni provat vill ni inte gå meddelar ni oss, vill ni gå betalar ni in med uppgifterna ni får. 

( Mobil) Svep på texten för mer info --->

Streetkids

Här dansar vi Hiphop, Shuffle & Break Dance. 

hiphopen lär vi oss olika stilar tex looking, pooping, new school som vi kombinerar till olika koreografier och övningar. Hiphop handlar mycket om attityd , känsla och musik.

I breakingen lär du dig 3 olika moment, toprocks, downrocks & powermoves.

Du jobbar med attityd, självförtroende och att våga stå på scen framför andra människor.
Allt du lär dig visar du upp i slutet av terminen på en show som hela skolan är med i.

( Mobil) Svep på texten för mer info --->