COMPANY

Välkomna till BADERS COMPANY

Funderar du på att börja tävlingsdansa? Vill du uppleva pirret, spänningen och glädje på dansgolvet? Vill du ta din dans till nästa nivå? Har du dansat några terminer men vill dansa mera, utveckla dig snabbare och mäta dina kunskaper med andra? Vågar du testa våra lektioner på Steg 4 eller högre nivå?

Vi på Baders brinner för tävlingsdans. Du blir en del av gemenskapen och skapar minnen för livet. Du kommer resa Sverige och Europa runt. Du blir en av oss – välkommen till Baders company.

För att få börja tävla och representera oss på svenska tävlingar räcker det med att går 2 lektioner i veckan! En lektion i den stilen du vill tävla i och en teknikklass. Dessa 2 klasser är obligatoriska för att ansöka om en provlicens hos oss. Det är självklart du som bestämmer hur mycket tid du vill lägga på din tävlings- och danskarriär så passa på och kika även på våra erbjudanden på terminskort

 

Anmälan till Termin 3 - Vår 2023

OBS! När du bokar kurser och terminskort betalar du endast avgiften för terminskortet. Priset för alla kurser reglerar vi manuellt. Vid betalning använd OCR nummer från bokningen av terminskortet – ej OCR av kurs.