Lärare

Lärare på Baders 2020

Alva Winberg

Alva har dansat i 14 år och tävlat i disco och hiphop på Baders i  3 år. Hon har även dansat olika former av jazz, modernt, street och balett, där hon har fått ett flertal pallplatser med bästa resultat bronsplats på SM med sin formation år 2019. Alva är utbildad inom SDO och har tidigare gått dans-sång-teater på Kulturama Grundskola. 

På Baders undervisar Alva i barndans, disco, hiphop och shuffle. 

Karl Noremo 

Karl har dansat i 15 år och har dansat de flesta dansstilarna så som jazz, modernt, street, hiphop, balett, feminine vibe, klack, stepp, yoga och pilates. Han har tidigare tävlat i street och hiphop, och har en lång danskarriär. Karl har varit med i flera föreställningar, mest musikaler till exempel Billy Elliot, Med hjärtat som insats, Stjärnklart, The wedding singer och Skönheten och odjuret. Han är utbildad på American Musical Theatre Academy of London. 

På Baders undervisar Karl i balett och tävlingsförberedelse. 

s

Johanna Hartman

Johanna har dansat sedan hon var 2 år, och hon har dansat bland annat disco, hiphop, modernt, jazz, slow, balett och feminine vibe. Hon har en lång tävlingskarriär inom disco, men även inom hiphop och modernt. Johanna har tävlat på SM, EM och VM, där hon tagit SM-silver, EM-brons och kommit 6a på VM. Hon har gått dansprogrammet på Viktor Rydberg gymnasium, SDO danslärarutbildning samt en dansutbildning i New York. 

På Baders undervisar Johanna i jazz, modernt, jump/kicks/turns, feminine vibe, slow, disco och fys.  

Linnéa Pagmén

Linnéa har dansat sedan hon var 3 år och hon har dansat disco, slow, jazz, show, modernt och engelsk freestyle. Hon började på Baders när hon var 15 år och då började hennes tävlingskarriär där hennes stora passion blev disco och slow. Hon var bland dom högsta klasserna och tävlade på Nordiska mästerskapet där hon fick ett silver, samt Svenska mästerskapet där hon fick ett brons. 

Linnéa har undervisat på Baders i 4 år och brinner för dans, träning och hälsa. Hon har utbildning inom SDO danslärarutbildning steg 1.

På Baders undervisar Linnéa i barndans, disco, förberedande tävlingsdisco, jump/kicks/turns, tävlingscoachning, slow och discogrupp. 

Katja Engelholm

Katja har dansat i 20 år och hennes stora fokus var salsa, latin och standard. Hon tävlade i latin och standard i 16 år och representerade Sveriges landslag i 4 år i VM och EM, samt legat i toppen av Sveriges elit. 

 

Katja utbildar sig just nu till officiell tränare steg 2 i standard och latin. 

 

På Baders undervisar Katsa i salsa, chacha, rumba, jive, paso doble, samba, vals, quickstep, tango, slowfox, foxtrot, merengue och batchata. 

 

Alicia Henriksson

Alicia har dansat i 5 år. Hon dansar disco, modernt, jazz, slow och balett. Alicia har tävlat i 4 år och hon tävlar i disco och slow och är bland de högsta klasserna. Hon har även tävlat i duo och i grupp. 

Alicia utbildar sig på SDOs utbildning steg 1. 

På Baders undervisar Alicia i disco och i tävlingscoachning. 

Agnes Carlson

Agnes har dansat i 12 år och hon har dansat disco, hiphop, konstnärligt, slow och balett. Hon har tävlat i disco i 5 år, hiphop i 4 år samt slow i 2 år.
Agnes började dansa på Baders när hon var 9 år och har fortsatt sen dess.

Agnes utbildar sig på SDOs utbildning steg 1.

På Baders undervisar Agnes i Hiphop och barndans.

David Muhr

David har dansat sedan han var 7 år, han har dansat hiphop, modernt och jazz. Han tävlade i dans i 8 år, sedan har han jobbat med tävlingsdans som domare och som tränare. David blev bland annat svensk mästare i hiphop duo under som tävlingskarriär. Han har även jobbat som professionell dansare runt om i Sverige på dansföreställningar och musikaler. 

David är utbildad på den 3 åriga yrkesutbildningen på Balettakademin i Stockholm, innan det även på Kulturamas vuxenutbildning i dans. 

På Baders undervisar David i hiphop samt tävlingscoachning.