Villkor vid kursanmälan

Villkor vid bokning 

 

Bindande anmälan

Din anmälan är bindande till dess att korrekt avbokning har skett enligt reglerna för prova på eller ångerrätt.

 

Betalning av kursavgift
I anmälningsbekräftelsen får du inbetalningsuppgifter med BG och OCR-nummer. 

Ändrade tider
Om vi tvingas ställa in en kurs har du rätt att återfå hela avgiften. Vi förbehåller oss rätten att ändra lärare och sal om så blir nödvändigt. Vi rekommenderar självklart en annan kurs och tid för att se om ni har möjlighet att delta.

Missat kurstillfälle
Om du missar ett kurstillfälle pga. t.ex. sjukdom kan du ta igen på en annan lektion som motsvarar din ålder och nivå eller lägre. Fråga oss om du är osäker.

Köplats
Är kursen full kan eleven anmälas till kö plats. Blir en ordinarie plats ledig tar vi in i tur och ordning, du får då ett Mail med anmälningsbekräftelse till kursen. Kö plats är inte bindande men när du får plats i kursen är anmälan bindande. Viktigt att du avbokar om du inte längre önskar gå

Ångerrätt   
En anmälan till Baders Academy of Dance AB:s kurser är bindande. Du har dock rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar från bokningsdatum enligt lagen om distansavtal. När du fyller i avbokningsformuläret på hemsidan väljer du ångerrätt. 

Du kan även använda Konsumentverkets mall på www.konsumentverket.se och skicka den till: Baders Academy of Dance AB Box 44 027 10073 Stockholm eller epost: info@baders.se

Återbetalning av kursavgift genomförs inom 14 dagar efter det att vi fått in giltiga bankuppgifter. Har du påbörjat kursen sker endast återbetalning av de kurstillfällen som återstår. 

 

Prova på 

Är du ny elev eller vill prova en ny kurs på Baders Academy of Dance så kan du prova på din lektion första vecka på terminen. Du behöver boka och få en plats i kursen du vill testa, vänta med betalning tills du provat. Vill du fortsätta så betalar du in avgiften. Vill du inte delta på kursen krävs en avanmälan via vår hemsida senast 3 dagar efter kursens startdatum som står i anmälningsbekräftelsen. 

 

 

Inställda lektioner

Kursen är på 8 veckor. Tvingas vi ställa in ett tillfälle p.g.a. sjukdom eller problem med lokalen så sätter vi in ett extratillfälle. Kan vi inte sätta in extratillfällen så ersätts ni för inställd lektion.

 

Biljett vid show

I slutet på varje termin har vi en show för alls elever från 6år-uppåt. Då tillkommer en biljettavgift per besökare på 120 kr för vuxna, 60: – ungdom och Gratis för barn tom 7år (gratis för eleven men inte för föräldrar).

 

Försäkring

Under alla lektioner är eleven försäkrad genom en olycksfallsförsäkring. Tävlingselever är även försäkrade genom Sveriges dansorganisation.

 

Presentkort

Våra presentkort kan användas på valfri kurs/workshop hos Baders Academy of Dance AB. De finns att köpa i vår webbshop och skickas per post eller mail enligt kundens val. På presentkortet finns summa och giltighetstid angivet. Giltighetstiden på presentkortet är två år. För att betala med presentkortet kontaktar du vår kundtjänst på info@baders.se eller tel.: 08-643 23 40. Använder du inte hela presentkortets värde vid ett köp får du ett nytt presentkort på mellanskillnaden. Presentkortet går inte att byta eller lösa in mot kontanter.

 

Behandling av personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDR
När du gör din anmälan så innebär det att du samtycker till att vi registrerar personuppgifter. Uppgifterna är nödvändiga för att vi ska kunna behandla din anmälan och betalning. Vi använder endast dina uppgifter i administrativt syfte och för information om vår verksamhet. Vi lämnar eller säljer aldrig uppgifterna vidare till tredje part. Dom uppgifter vi registrerar finner du under Mina Sidor.

Fotografering i samband med föreställning mm
Vi förbehåller oss rätten att fotografera och filma föreställningar och lektioner för marknadsföring på webben och i tryck. Även i våran Youtube-kanal. Godkänner du inte detta ber vi er kontakta oss på elev@baders.se eller fylla i formuläret på hemsidan.

Force Majeure 

Force majeure såsom krig, arbetskonflikt, blockad, eldsvåda, miljökatastrof eller annan omständighet som parterna inte råder över och som förhindrar part att fullgöra sina avtalsenliga skyldigheter befriar part från fullgörelsen av dessa skyldigheter. Motparten ska omedelbart underrättas om det föreligger omständigheter som kan föranleda tillämpning av denna bestämmelse.


Ekonomi

Önskar ni delbetala, friskvårdsintyg m.m.

kontakta ekonomi@baders.se

Tel: 08-643 23 40     Mail: info@baders.se